Vakanties Veneto

vakanties venetoSteeds meer toeristen ontdekken Veneto. Dit komt vooral door zijn prachtige natuur, mooie bergen, bossen, en natuurlijk de zandstranden en prachtige steden. Dit zijn goede ingrediënten om u vakantie in Veneto te vieren. De regio Veneto kent in het noordelijk gedeelte de Dolomieten met zijn bergen en hoe zuidelijker men gaat hoe vlakker het landschap. Dit vooral langs de kust. Het bekendste meer in Veneto is het Gardameer en de steden om eens te bezoeken zijn Verona, Padova, Vicenza en natuurlijk mag Venetië niet vergeten worden.

Ga direct naar de Campings in Veneto.

De grootste attractie van Veneto is natuurlijk de stad Venetië met zijn bekende St. Marcoplein. Toeristen gaan hier te voet via kleine straatjes, over bruggen of via een gondel om zo de mooie stad te bekijken. Ook aan natuur is geen gebrek. De Dolomieten werden onlangs toegevoegd aan de UNESCO wereld erfgoedlijst en is dus ook voor wintersportliefhebbers ideaal.
Een vakantie doorbrengen in Veneto betekend, veel vermaak voor jong en oud, met zon, zee, cultuur en mooie natuur. En dit alles langs een kust die schilderachtig is met zijn prachtige badplaatsen met vele bezienswaardigheden.

Strandvakanties Veneto

Vakanties VenetoVoor een strandvakantie kunt u terecht aan de Costa Veneta. Hier bevinden zich brede amberkleurige zandstranden. De kust loopt langzaam af in de zee, dus zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Dus houdt u van strand, zon en zee, dan zit u goed in Veneto. En voor de watersporters zijn er ongekend veel mogelijkheden om een sportieve vakantie te vieren.
Verder in het binnenland vindt u het Gardameer, het grootste en schoonste meer van Italië. Ook hier zijn mooie stranden om u vakantie onvergetelijk te laten verlopen.

Op vakantie naar Veneto, Andiamo!

Tijdens uw vakantie kunt u genieten van de kust vlakbij Venetië, maar ook meer landinwaarts bij het Gardameer. Voor de meer actiever vakantieganger is een vakantie in de Dolomieten een aanrader. In deze regio zijn veel kindvriendelijke campings, dus ideaal geschikt voor gezinnen. Een vakantie bij het strand is een echte vakantie waar u kunt genieten van de Italiaanse sfeer vanuit een luie stoel. Dus een vakantie met vele mogelijkheden.

 

Veneto in beeld

 

Veneto

+31 0528 746013

Zoeken op website