Vakanties Umbria

Umbria, “het land van de heilige Franciscus van Assisi”, is een regio met groene, glooiende heuvels begroeid met vooral wijn- en olijfgaarden, maar er zijn ook veel akkers met tarwe, suikerbieten, tabak en zonnebloemen. De regio bevindt zich in centraal Italië, in de vallei van de rivier de Tiber met het stuwmeer Lago di Corbara. Umbria, wordt ook wel het groene hart van Italië genoemd, heeft een zacht klimaat waar de zomers zeer droog en zonnig zijn. Ook voor de cultuurtoeristen heeft Umbria veel te bieden, middeleeuwse stadjes en dorpjes, nog in originele staat, hoge bergen, prachtige meren en rivieren. De inwoners van Umbria zijn vriendelijk en gastvrij. Dus een vakantie naar Umbria is meer dan een lekker glas wijn drinken, maar is bijna niet te beschrijven wat dit gebied u te bieden heeft.

Ga direct naar de Campings in Umbria of de Vakantiehuizen.

Strandvakanties Umbria

Vakanties UmbriaVoor een strandvakantie kunt ook terecht in Umbria. Er zijn verschillende meren met mooie zandstranden waar het goed vertoeven is. Het meer Lago Trasimeno is zeer geliefd onder vakantiegangers. Er zijn verschillende zandstranden en langs het meer liggen leuke oude dorpjes waar u kunt winkelen, lekker kunt eten of gewoon even wandelen. Maar voor een echte strandvakantie moet u niet Umbria zijn, ook zult u hier geen grote massa’s toeristen tegenkomen. Maar als u van rust en de natuur houdt, is Umbria de streek om naar toe te gaan voor een heerlijke vakantie.

Op vakantie naar Umbria, Andiamo!

Vakanties UmbriaMen zegt dat de Umbriërs van alle Italianen het meest gezegend zijn. U gaat ontdekken waarom. Als God in Umbria … Leven in Umbrië kan worden omschreven als “tussen hemel en aarde”. Verleden en heden lopen harmonieus in elkaar over tussen de glooiende heuvels met mooie olijfgaarden en ranke cipressen.

De puurheid van het landschap met haar authentieke stadjes, monumenten en tradities vertellen aan de bezoeker een verhaal van meer dan tweeduizend jaar oud en dit verhaal wordt nog steeds vervolgd. Tot rust komen en nieuwe energie en inspiratie opdoen dat is het leven. Met zekerheid herboren terugkomen van uw welverdiende vakantie! Reis met Andiamo af naar Umbria en u zult merken dat u hier echt te gast bent.

Umbria

+31 0528 746013

Zoeken op website