Vakanties Trentino

vakanties trentinoDe regio Trentino wordt ook wel de poort van Italië genoemd, dus zodra u Trentino binnenrijdt via de Brennerpas, ziet u de indrukwekkende Dolomieten met zijn hoge toppen en steile rotswanden. Trentino is een gebied waar u in elk jaargetijde vakantie kunt vieren. Een vakantie waar u actief bezig kunt zijn of heerlijk ontspannen aan het water. Ook is Trentino een geweldig mooi gebied om te fietsen of te wandelen. Voor het strand kunt u naar de vele meren die dit gebied kent.

Ga direct naar de Campings in Trentino.

De indrukwekkende Dolomieten, met steile rotswanden en hoge toppen, waaronder de Sella en Marmolada, domineren dit gebied. Om te skiën, fietsen, wandelen of om te gaan motorrijden of bergbeklimmen is Trentino een perfecte plek, want het heeft op dit vlak veel te bieden, met prachtige routes en spectaculaire uitzichten.

Ook voor cultuur komt u in Trentino aan uw trekken. Historische burchten en kastelen, oude stadskernen en schilderachtige kappelletjes zijn getuigen uit het verleden. Aan het eind van de dag geniet u van een ontspannende wellness of eet u met genoegen in een traditioneel restaurants.

Strandvakanties Trentino

De meren van Trentino vormen een uniek decor voor een heerlijke strandvakantie. Het Gardameer is wellicht het bekendste meer dat (deels) in Trentino ligt. Het grootste meer dat volledig aan Trentino toebehoort is het Caldonazzo meer. Maar ook de meren van Levico en Ledro zijn erg mooi en daardoor zeer populair.
vakanties trentinoUiteraard bieden ze samen met de stromen en rivieren oneindig veel mogelijkheden voor liefhebbers van watersport. Het heldere water vraagt om een frisse duik en vormt een onvervalst eldorado voor zeilers, windsurfers, waterskiërs en kanoërs. Maar ook canyoning en raften zijn uitdagende activiteiten. Koppel hier het aangename klimaat aan en uw vakantie wordt er een om niet snel meer te vergeten.

Op vakantie naar Trentino, Andiamo!

Trentino, oftewel de poort van Italië. Bent u hier op vakantie dan ruikt u de Alpen en proeft u de sfeer van de Mediterranée.! Hier bent u in de juiste regio in Italië voor een actieve vakantie in de bergen of een zonvakantie aan het water. Maar ook de Italiaanse keuken is het proberen waard en zo samen met dit alles is Trentino een ideaal vakantiegebied. Maar vooral voor de fiets- en wandel liebhebbers is Trentino een ideaal gebied. Een gebied verscholen tussen de bergen van de Dolomieten en de glinsterende meren. Welkom in Trentino.

Trentino

+31 0528 746013

Zoeken op website