Vakanties Toscane

Vakanties ToscaneDe Toscane is een van de populairste vakantie bestemmingen van Europa. En niet voor niets, mooie natuur en cultuur, schitterende stranden, maar wat de meeste mensen voor ogen staat is een mooi beeld van Toscane: lange tafels, veel mensen die pasta eten en wijn drinken, met andere woorden veel gezelligheid waar Toscane garant voor staat.
Toscane is eigenlijk één groot openluchtmuseum, met schitterende middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen daarom is de Toscane zeer geschikt voor een heerlijke ontspannen vakantie.
De bekendste steden in Toscane zijn Florence en Sienna, deze steden zijn meer dan een bezoek waard en zijn zeer indrukwekkend. Waar u verder van kunt genieten is de Chianti-streek met haar wijnhellingen en prachtige oude landhuizen. De wijngaarden van Colle Lucesse zijn bekend in de omgeving en de marmergroeven van Carrara. Ook kunt een bootreis maken vanuit Lirici en ontdek dit unieke gebied. Dus voor paar weken vakantie is Toscane méér dan even met vakantie gaan, er is van alles te beleven voor jong en oud.

Ga direct naar de Campings in Toscane of de Vakantiehuizen.

Strandvakanties Toscane

Vakanties ToscaneNaast de vele culturele beziens-waardigheden in Toscane, beschikt deze populaire streek ook over zee en strand. De kust van Toscane is ca. 400 km lang en biedt mooie zandstranden met aangrenzend pijnbomen, afgewisseld met rotsen, met name tussen Livorno en Piombino. De kust loopt langzaam af, dus een genot voor gezinnen met kinderen en de stranden zijn breed zodat de kids hier naar hartenlust kunnen genieten van water en zand. Maar zoals aan de meeste stranden in Italië kunt u strandstoelen en parasols huren. Maar het is niet alleen zwemmen en genieten van de zon op uw vakantie in Toscane, ook de watersporters kunnen hun hart hier ophalen.

Op vakantie naar Toscane, Andiamo!

Behalve het schitterende landschap biedt Toscane een enorme culturele erfenis en ontelbare kunstschatten. Bijna elke stad of dorpje is de moeite van een bezoek waard vanwege een schitterende kathedraal of kerk, pittoreske straatjes en vergezichten, statige palazzi en interessante musea. Of u nu in de regio Florence, Siena, Lucca, Monte Amiata of Arezzo zit, het gevarieerde landschap van Toscane met zijn heuvelstadjes, de elegante palazzi, de uitgestrekte wijngaarden en olijfgaarden, de Italiaanse keuken en de gastvrijheid van de mensen zorgen ervoor dat vakantie in Toscane een geliefde bestemming is geworden.

Toscane in beeld

 

Toscane

+31 0528 746013

Zoeken op website