Vakanties Sicilië

Vakanties SicilieSicilië is een vakantie eiland bij uitstek. Het eiland wordt bij de Nederlandse toeristen steeds populairder. U kunt hier genieten van de zon, strand, zee, cultuur en culinair, er is voor iedereen wel iets te vinden. Maar om het eiland goed te ontdekken is een rondreis aan te raden.
Een mooie aanrader is een bezoek brengen aan vulkaan Etna of aan de historische steden zoals, Syracuse, Agrigento en Palermo. Maar gaat u een rondreis maken over het eiland zult u zien dat soms de tijd heeft stil gestaan bij dorpjes midden op het eiland. Ook de specifieke Siciliaanse sfeer zult u hier proeven. Dit betekend, lekker eten, vele mooie bezichtigingen en vooral de gastvrijheid van de bewoners van dit eiland en toch eventueel de maffiageschiedenis maken een vakantie op Sicilië een om nooit te vergeten.

Ga direct naar de Campings op Sicilië of de Vakantiehuizen.

Vooral de cultuurmensen kunnen hun hart ophalen want er is een ongelooflijke hoeveelheid bewaard gebleven wat monumenten betreft, mooie tempels en steden en amfitheaters.

Strandvakanties Sicilië

De kust van Sicilië is 1030 kilometer lang en vooral in het noorden zijn mooie zandstranden tussen de kliffen, vooral bij Cefalu is een strand dat zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Alleen de stranden aan de oostkant zijn van mindere kwaliteit en zijn vaak fijne kiezelstranden. Ook kent het een minpuntje, voor de mooiste stranden moet je betalen, maar dan heb je wel een ligbed en een parasol. Maar wilt u aan een rustig stuk strand liggen, ga op zoek naar de vele nog onontdekte strandjes in het zuiden. Voor de mooiere badplaats moet u in Naxos zijn of voor de jeugd het populaire Capo Passero.

Op vakantie naar Sicilië, Andiamo!

Sicilië heeft vele gezichten. In de gezellige stadjes kunt u heerlijk genieten op een terrasje of rustig door de nauwe straatjes slenteren. Ervaar de warme en kleurrijke folklorische feesten van het eiland. Sicilië zal u betoveren, een betovering die maar langzaam zal verdwijnen. De vele overblijfselen van oude beschavingen zullen indruk op u maken, evenals vriendelijkheid en de gastvrijheid van de mensen en het ongerepte landschap met haar grote verscheidenheid. Wat het ook is, een reis naar Sicilië verandert elk mens. De cultuur, natuur en bovenal sfeer van dit eiland zal u voor eeuwig bijblijven.

Sicilië

+31 0528 746013

Zoeken op website