Vakanties Le Marche

Strandvakanties Le MarcheIndien u het echte Italië wilt ontdekken, dan is een vakantie naar Le Marche het beste wat u kunt doen om dit te ondervinden.

Le Marche, ook wel De Marken genoemd is een van de mooiste regio’s van Italië. Le Marche ligt in het midden van Italië tussen de Apennijnen en de Adriatische zee en je vindt op korte afstand alles wat Italië zo bijzonder maakt.

Ga direct naar de Campings in Le Marche of de Vakantiehuizen.

In Le Marche vindt u naast rust en ruimte, vooral cultuur en maar ook de gastvrijheid van de inwoners van dit gebied. Vooral de perfecte mix tussen rust en ruimte, cultuur, culinaire hoogstandjes en enorme gastvrijheid. Ook zijn er vele mooie steden/stadjes om te bezoeken, Dit alles te midden van een zeer mooie, afwisselende natuur en wel honderd bijzondere stadjes die stuk voor stuk zeer de moeite waard zijn te bezoeken, o.a. Pesaro, Fano,  Fossombrone, maar de mooiste is wel Urbino, deze stad moet u wel bezoeken. In veel van deze stadjes lijkt het wel dat de tijd heeft stilgestaan, en zo zijn er vele leuke en kleine stadjes om te bezoeken met een sfeer uit de middeleeuwen.

Strandvakanties in Le Marche

Le Marche heeft een kustlijn van 170 kilometer en niet alleen witte stranden. De kust wordt ruw op twee plaatsen onderbroken door rotsen, nl bij de Riviera del Conero en noordelijk van Pesaro (Monte San Bartolo). Deze hoge kliffen lopen tot aan zee en vormen zo een mooie en natuurlijke onderbreking van de lange zandstranden. Dit nodigt uit om hier te gaan wandelen en hierna een heerlijke duik te nemen bij een van mooie strandjes.
De mooiste stranden zijn te vinden bij Ancona, hier kunt u heerlijk van de zon en de strand genieten en in de badplaasten kunt u heerlijk slenteren over de boulevard en genieten van het Italiaanse ijs. Ja, in Le Marche vindt u alles wat u van een vakantie in Italië mag verwachten.

Op vakantie naar Le Marche, Andiamo!

De rust, de zee, de dichte bossen, de glooiende heuvels met daarop de eeuwenoude ommuurde vestingstadjes, heerlijk eten en de gastvrije mensen die hun geboortegrond liefhebben maken Le Marche een heel aantrekkelijk gebied.

Vakanties Le Marche

Interessant zijn de kleinere steden in het ongerepte binnenland die nog onaangetast zijn door de grote toeristische stromen. Je vraagt je af hoe dat komt, maar stilletjes hoop je ook dat het zo blijft. Kortom Le Marche heeft u genoeg te bieden voor een geweldige vakantie voor een zeer goede prijs! Wij nodigen u van harte uit om ook Le Marche te komen verkennen, wij helpen u daar graag bij.

Le Marche in beeld

Le Marche

+31 0528 746013

Zoeken op website